Kotkan seudun musiikkiopisto

toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan musisoimaan!

Kevään haku uusille oppilaille 15.4. - 5.5.2024

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2024-2025 ajalla: 15.4.-5.5.2024. Hae mukaan osoitteessa: ksmo.eepos.fi 

Lukuvuoden 2024-2025 muskariryhmiin ilmoittautuminen alkaa 2.5.2024. Ilmoittaudu Eepoksessa: ksmo.eepos.fi

Katso Soitinesittelyt

Tervetuloa moniin erilaisiin konsertteihimme!

Musiikkiopistomme järjestää monia upeita konsertteja myös kevätkaudella Kotkassa ja Haminassa. Tule kuuntelemaan esim. Merikeskus Vellamoon Ystävänpäivän säveliä, Pasaatiin Love Is Love, tai Kairoon Ksmo Goes Jazz! -konsertteja, Iloista Talviriehaa konserttitalolle tai kuukausikonsertteja Puistotalolle.

Konsertteihin on yleensä vapaa pääsy. Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan kuuntelemaan. Konsertit tulevat näkyville konserttikalenteriin ja voit seurata ilmoitteluamme somessa.

Tämä on nostolaatikko, jonka voi piilottaa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Musiikkileikkikoulu

Varhaisiän musiikinopetus tarjoaa iloista, monipuolista ja tavoitteellista musiikkitoimintaa 0-9-vuotiaille. Musiikki on kuin aurinko, jonka säteet kasvattavat lasta kokonaisvaltaisesti. Tule mukaan toiminnallisille ja elämyksellisille tunneille!

Klassinen linja

Kiinnostaako musiikki? Valitse oma soittimesi lähes 30 eri instrumentin joukosta ja sukella klassisen musiikin saloihin kannustavien opettajin johdolla. Opintoihin sisältyy solistisen aineen, yhteismusisoinnin ja musiikin hahmotusaineiden opintoja sekä valinnaisaineita. Tule mukaan innostaville tunneille!

Rytmilinja

Vipattaako jalka ja onko rakkautesi rock? Rytmimusiikin opinnoissa keskitytään rytmimusiikin eri tyylilajeihin kannustavien opettajien johdolla. Opintoihin sisältyy omien soitto- ja laulutuntien lisäksi bänditoimintaa sekä musiikin hahmotusaineiden opetusta. Nyt tukka heilumaan!

Musiikkiteatterilinja

Musiikkia, elämyksiä, tanssia, yhdessä tekemisen riemua ja oppimista. Tervetuloa uudelle musiikkiteatterilinjalle!

Suzuki-opetus

Suzuki-opetusta tarjotaan huilun- ja pianonsoitossa. Suzuki-menetelmää pidetään lapsilähtöisenä ja luonnollisena tapana oppia musiikkia. Soittotunnit voi aloittaa 4-5-vuotiaana yhdessä vanhemman kanssa.

Avoin osasto

Kiinnostaako musiikki harrastuksena? Musiikkiopistossa toimii ns. avoin osasto, jonne kenen tahansa musiikista kiinnostuneen on mahdollista päästä opiskelemaan.

Hae opiskelemaan

Haaveiletko musiikin opiskelusta? Tervetuloa meille musiikkiopistoon! Kotkan seudun musiikkiopistoon voi hakea oppilaaksi, vaikka ei vielä olisikaan kokemusta soittamisesta. Musiikin harrastamisesta on myös paljon erilaisia hyötyjä lapselle ja nuorelle. Ilmoittaudu musiikkiopistoon Eepoksen kautta.

Ajankohtaista

Uutta muskarissa!

Muskariryhmissä on vielä tilaa. Uutena tarjoamme tänä lukuvuonna esim. Kotkassa Tarinasäveltämistä 4-6 -vuotiaille lapsille.

Vapaita oppilaspaikkoja

Meillä on vapaita oppilaspaikkoja vielä mm. seuraaviin instrumentteihin: harmonikka, kantele, sello, kontrabasso, pasuuna, baritonitorvi,

Kuorotoiminta ilmaista lukuvuonna 2023-2024

Musiikkiopiston kuorotoiminta on ilmaista kaikille lukuvuonna 2023-2024. Tervetuloa mukaan laulamaan kivaan porukkaan! Kuoroja meiltä

Konserttikalenteri

Ota yhteyttä